klicka här för att boka kurs, träning, jolleplats
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kurser 13 - 17 år

Steg 1 Kölbåt Nybörjare

Kursen för dig som vill lära dig grunderna inom segling. Detta är framförallt en praktisk kurs och målet är att ge dig en grundläggande förståelse för segling. Under kursen får du lära dig att segla tillsammans med ett lag i båttypen J/24. Våra erfarna instruktörer sitter med i båtarna för att enklare lära ut och för allas säkerhet. Du kommer framför allt få lära dig segla i de olika besättningspositionerna, lära dig manövrera båten, säkerhet på sjön och hur vi anpassar oss efter väder och vind.

 

Denna kurs motsvarar steg 1 av 3 av Svenska Seglarförbundets kursplan

Kunskapskrav: Simkunnighet 200 m

Kurstid: 32,5 timmar 

Kursavgift: 2900 kr + medlemsavgift 

 

Länk till anmälan

 

Steg 2 Kölbåt Fortsättare

Detta är kursen för dig som är sugen på att fortsätta segla och vill börja förfina dina nyfunna kunskaper. Målet är att ge dig möjligheten att träna på samtliga moment som är viktiga för kölbåtssegling, bland annat spinnakersegling och optimal segeltrim, och förbereda dig för att börja segla i vår träningsgrupp.

 

Denna kurs motsvarar steg 2 av 3 av Svenska Seglarförbundets kursplan

Kunskapskrav: Simkunnighet 200 m

Kurstid: 32,5 timmar 

Kursavgift: 2900 kr + medlemsavgift 

 

Länk till anmälan

 

Steg 3 Kölbåt Träningsgrupp

Nu har du möjlighet att fortsätta segla kontinuerligt för att befästa dina kunskaper och tränaren hjälper dig att ta din segling vidare. MER INFO HÄR