klicka här för att boka kurs, träning, jolleplats
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vill ert företag vara med att, tillsammans med Malmö Segel Sällskap, stötta klubbens seglare som satsar mot SM, NM och även OS? Eller vill ni vara med att stötta den nya seglaren som precis har hittat sporten? Oavsett så är ni välkomna som sponsor. Som motprestation får MSS sponsorer möjlighet att:

 

  • Använda MSS klubblokal till en annorlunda konferens eller affärslunch med havet som inspiration
  • Bjuda in anställda eller kunder till ett seglingsevent tillsammans med MSS erfarna instruktörer i klubbens båtar eller brädor
  • Erbjuda företagets anställda rabatt på MSS kurser och träningsgrupper
  • Som sponsor har man även möjlighet till reklamplatser på MSS hemsida, skyltar och flaggor runt MSS klubblokaler, eller på klubbens båtar. Därutöver finns möjligheten att synas på trycksaker på våra kappseglingar.

 

Med vänliga hälsningar

Ordförande  

Hans Troiza  

Mobil: 0709-36 66 18

ordforande@malmosegelsallskap.se

Om MSS

MSS är Skånes största segelklubb och är belägen i Småbåtshamnen i Limhamn. Genom vår seglarskola, som är certifierad genom Svenska Seglarförbundet, är vi absolut störst i regionen med att lära ut segling till över 250 personer varje sommar i alla åldrar.

 

Vi har en aktiv träningssektion med både joller, vindsurfing och kölbåt. MSS är med längst framme i kappsegling med till exempel ungdomsjollen, optimist, där MSS har lyckats kvala till landslagsplatser genom de senaste 6 åren.

 

MSS är även årligen representerade i Allsvenskan i kölbåten J/70. Därutöver arrangerar MSS flera nationella och internationella tävlingar årligen. SM och NM i vindsurfing Kona One samt SM och NM i J/70 för att nämna de största under 2023.