klicka här för att boka kurs, träning, jolleplats
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Somarkurser / nybörjarkurser 2-3 dagar (3 pass) 9-99+ år

 

Våra nybörjarkurser är utformade för dig som är nybörjare och vill lära dig grunderna i vindsurfing. Den är uppdelad i 3 pass á 2,5-3 timmar. Finns som helgkurs vissa veckor lör-sön och annars förmiddagskurs mån-ons eller eftermiddagskurs ons-fre - undantag på dagar finns så kolla i bokningsystemet vilka dagar som gäller

 

Kostar 1895 kr för icke-medlemmar och 1695 kr för medlemmar.

Kunskapskrav: Simkunnighet 200 m

All utrustning ingår

 

Kursen omfattas av friskvårdsbidraget.

 

Bokas via bojkningssystemet (se banner högst upp)

 

För frågor kontakta fred.fransson@malmosegelsallskap.se

 

Ungefärligt upplägg (anpassas efter kursdeltagare):

Pass 1

För dig som är nybörjare. Instruktören kommer ha en kort teorigenomgång och därefter är det direkt ut på vattnet så att du får så mycket tid som möjligt på brädan. 

Kurstid: 3 h (helgpass 2,5h)

 

Pass 2

Vi tar vid från första passet och nu när du börjat få bättre balans på brädan kommer vi träna på lite svårare manövrar där du byter sida på seglet under fart så att du enkelt kan byta riktningen du seglar i. 

Kurstid: 3 h (helgpass 2,5h)

 

Pass 3

Här får du möjlighet att öva på det vi gått igenom första dagarna och målet är att du ska börja känna dig trygg på brädan.  

Kurstid: 3 h