klicka här för att boka kurs, träning, jolleplats
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Kona One SM/NoM - Klicka för att se eventkalender sida

MSS är värd för SM/NoM Kona One den 2-3 september 2023

Kona One är en etablerad vindsurfing- och kappseglings klass inom Svenska Seglarförbundet. MSS har blivit tilldelat värdskapet för SM/NoM 2023 som kommer att äga rum i Limhamn den 2-3 september. 

 

En fartfylld helg väntar oss med upp emot 30 kappseglare. Ett arrangemang där deltagare får umgås med likasinnade och kämpar om att bli bäst i Sverige och Norden. Det är en stor ära för MSS att stå som värd och kora vilka som blir svenska mästare. Två klasser, senior och junior (t.o.m. 15 år), kommer att segla samtidigt och svensk mästare samt nordisk mästare i senior klassen och junior klassen kommer att utses. Vi hoppas på många deltagare från våra nordiska grannländer!

 

Våra sponsorer för eventet Kona Sports, Cargo bike och Friskis & Svettis Malmö utlovar fina priser till de tävlande. MSS ser till att helgen blir extra rolig för både deltagare och publik. Sist men inte minst är detta event möjligt genom ett ekonomisk bidrag från Malmö Stad på 15.000 kr.

 

Kappseglingen kan ses från piren, kikare är att rekommendera eller från egen båt. Våra partners kommer erbjuda aktiviteter på sjön och på land. I viken mellan Limhamns småbåtshamn och Sibbarp kommer det erbjudas prova-på SUP med Robbans Sport & Surf och åskådare kommer bägge dagar att på hamnplan hålla sig varma genom träningspass med en instruktör från Friskis & Svettis Malmö.

 

Så vare sig om ni ställer upp i svenska mästerskapet, hejar på eller bara är nyfikna på vad detta är för ett jippo, så notera datumet i era kalendrar och kom till Limhamn och MSS helgen den 2 till 3 september!

 

Anmälan på Sailarena

Följ oss på Instagram

 

Väl mött!

 

Marcus Landgren, 16/4 2023
MSS evenemangsansvarig för SM/NoM Kona One 2023
landgrenmarcus@gmail.om
Telefon: 073–6219130

 

 

Tack till våra sponsorer