klicka här för att boka kurs, träning, jolleplats
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wingfoil - utvecklingskurser

Tyvärr kan vi inte längre erbjuda nybörjarkurser då vi ej har utrustning att låna ut. Dock erbjuder vi dig som har egen utrustning att utvecklas som wingfoilare. Finns möjlighet både till foiling efter båt och utvecklingskurser inom wingfoil. 

 

Wingfoilkurserna hanteras av Fred Fransson - kontakta honom via fred.fransson@malmosegelsallskap.se för att diskutera upplägg och boka tid. 

 

Foil efter båt ~2h

Bästa sättet att lära sig att behärska foiling är att foila med wingfoil-brädan efter båt. Vi erbjuder båt med förare samt vår wingfoil-instruktör som coachar dig. 

Kostnad 1600 kr om ensam, 1100 kr per person om 2 deltagare.

 

Wingfoil-utveckling ~2,5h

På denna kurs hjälper vår instruktör dig med tips och råd om hur du ska komma upp och wingfoila och vad man skall tänka på när man sen flyger fram. Kursen är även för dig som börjat komma upp på foilen men som vill ha coaching eller tips om vändningar, att gippa, winga toeside, hoppa etc.

Kostnad 900 kr (förutsättning att båt ej behövs)