klicka här för att boka kurs, träning, jolleplats
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyra utrustning/containerplats

Som MSS medlem kan du både hyra klubbens Kona One-brädor/riggar och även hyra plats för dina egna grejer i den privata containern.

 

Kostnaden för containerplats är 1.200 kr för säsongen 2024. Containern har luftavfuktare. Bokning av plats sker via bokningssystemet - klicka på bannern högst upp på hemsidan.

 

Att hyra ett av klubbens Kona One-kit kostar 200 kr per tillfälle. Enbart bräda/rigg kostar 100 kr. Finns också möjlighet att hyra SUP, 100 kr per tillfälle. Går grejerna sönder får man själv stå för lagning/eventuell självrisk. Betalning sker via Swish till 123 539 97 46 (Swish QR-kod finns vid containern)

 

Finns också möjlighet till säsongshyra - låna klubbens grejer hur mycket du vill så länge de inte är bokade för andra träningar/evenemang. Kostnad 4.000 kr.

 

Vi har nu också tillgång till ett surfsläp - ett skåpsläp med innerlängd på 3,65m, vilket gör att det exempelvis går utmärkt att frakta Kona-brädor i det. Syftet med släpet är att underlätta transport av surfutrustning vid träning och tävling. Detta är möjliggjort via sponsring från Duni Group och Cargobike. Att hyra släpet för surfsyfte kostar 150 kr/dag/tillfälle.

 

Kontakta magnus.fransson@malmosegelsallskap.se för att kontrollera tillgänglighet.