Hoppa till sidans innehåll

MSS - en del av SM-veckan

13 JUN 2019 10:45
26 juni till 2 juli kommer hela Malmö att fyllas med SM-tävlingar! Alla medlemmar välkomnas att vara en del av idrottsfesten!
  • Uppdaterad: 13 JUN 2019 10:45

MSS delaktighet i SM-veckan 
MSS kommer tillsammans med Seglarförbundet att arrangera SM för OS-klasserna 49er och 49erFX under dagarna 1-2 juli. Båtarna kommer att sjösättas i Limhamn men tävlingsområdet kommer att vara utanför Västra Hamnen. Hör av er till Emelie Lindström om ni vill hjälpa till som funktionärer! 

 

Titta på SM-tävlingar 
Under veckan kommer det att genomföras 41 SM-tävlingar. Alla arenor är öppna med fri entré, förutom simning och gymnastik, så det finns stora möjligheter att få de en idrott som du aldrig annars har chansen att följa på nära håll. Hela programmet hittar ni här 

Invigningen 
Invigningen sker på Posthusplatsen klockan 18:00 och alla är välkomna! Det blir underhållninga och musik från Liamoo och Hanna Ferm. 

Prova andra idrotter 
Under hela veckan finns det möjlighet att prova på idrotter runt om i staden. Hela prova-på programmet hittar ni här. MSS arrangerar prova-på segling på söndagen den 30 juni på Ribbersborgsstranden. 

Intressanta föreläsningar 
Under torsdagen, fredagen och lördagen arrangeras det ett antal intressanta föreläsningar. Alltifrån "Nycklar till idrott och hälsa hela livet" till "Att träna i hållbara elitmiljöer". Hela listan hittar ni här 

 

Önskar du bli medlem i MSS!

Ansök här!

MSS så Sailarena

 

Följ MSS på Facebook och Instagram

 

Stötta MSS via Gräsroten

 

 Stöd MSS genom att teckan din båtförsäkring hos Svenska Sjö!

 

 

 ssf

 

 

 

 

Postadress:
Malmö Segel Sällskap - Segling
Bryggövägen 1
21612 Limhamn

Besöksadress:
Bryggövägen 1
21612 Limhamn

Kontakt:
Tel: +4640154448
E-post: This is a mailto link

Se all info