Hoppa till sidans innehåll

MSS Träningskommitté är mycket stolta att kunna erbjuda träning i C55

02 APR 2020 09:46
MSS erbjuder från och med v.15 träningssegling tisdagar och söndagar i klubbens fyra C55:or under ledning av vår nye tränare Jacob Reuterskiöld.
  • Uppdaterad: 02 APR 2020 09:46

Jacob är sedan länge MSS-seglare och är välmeriterad och framgångsrik tävlingsseglare i bl a Melges 24 med ett SM silver 2019!

Nu erbjuder Jacob alla er jolleseglare som vill vässa klorna i C55, att träna under hans ledning. Alla som är sugna på att segla flermansjolle och tar klivet från optimisten, så är C55 perfekt då den seglas med 3 personer.  

Anmälan görs här på MSS hemsida under fliken TRÄNING/ANMÄLAN. Du kan även kontakta  MSS kansli om du behöver hjälp.

Jacob vill gärna ha ett mejl fån dig till sin e-post adress This is a mailto link där du beskriver kort vem du är, vilken seglingserfarenhet du har och vilka förväntningar du har på din träning. Jacob kommer att planera för din träning så att den passar dig i gruppen.

 

MSS Malmö Youth Sailing Teams lagledare och lagkapten Alexander Krokstäde samarbetar med Jacob för team-uttagningarna till JR-cup och eventuellt till USM i Matchracing samt Youth Chamipons Leuage. Laget består av både tjejer & killar i åldern mellan 13-20 år och repesenterar Malmö Segelsällskap runt om i norden och Europa


Epost: Adressen Gömd

Önskar du bli medlem i MSS!

Ansök här!

MSS så Sailarena

 

Följ MSS på Facebook och Instagram

 

Stötta MSS via Gräsroten

 

 Stöd MSS genom att teckan din båtförsäkring hos Svenska Sjö!

 

 

 ssf

 

 

 

 

Postadress:
Malmö Segel Sällskap - Segling
Bryggövägen 1
21612 Limhamn

Besöksadress:
Bryggövägen 1
21612 Limhamn

Kontakt:
Tel: +4640154448
E-post: This is a mailto link

Se all info