Hoppa till sidans innehåll

Malmö Segel Sällskap värd för årets PREMIÄR i ALLSVENSKAN SEGLING, 18-20 maj

10 MAJ 2018 19:45
Det är i MALMÖ VID HAVET det händer!
  • Uppdaterad: 10 MAJ 2018 19:49

I år går ALLSVENSKAN SEGLING in på sitt fjärde år och MALMÖ SEGEL SÄLLSKAP är för tredje gången värd för en av delseglingarna här i Malmö. Seglingen i Malmö pågår den 18-20 maj med start på fredageftermiddagen den 18 maj.

Det är i Malmö vid havet det händer! I Västra Hamnen – Malmös fantastiska Sailing Arena – kan man följa tävlingarna från land på ”trädäcket” vid Sundspromenaden. Arrangör är Svenska Seglarförbundet i samarbete med Malmö Segel Sällskap och Malmö Stad. Det är fri entré för publik och det kommer att finnas speaker, som kan berätta vad som händer på vattnet.

Malmö Segel Sällskap ställer även i år upp med ett eget lag. Det är fjärde året i rad MSS är med bland de 18 Allsvenskan klubbarna – från Örnsköldsvik i norr till Malmö i söder. Vårt Allsvenskan lag är också det lag som den 31/5-3/6 kommer representera oss och Malmö i semifinal 1 till SAILING CHAMPIONS LEAGUE i Puerto Cervo på Sardinien, som en av fyra svenska klubbar bland 32 internationella seglingsklubbar! Det är stort. Det är häftigt. Det är också väldigt roligt för Malmö och Skåne.

Kom och heja på Malmös lag, ett av Sveriges bästa lag i segling, och se seglarna i Sveriges 18 klubbar göra upp i Allsvenskan Segling 2018. Det blir en rafflande helg med mycket kappsegling, korta race, nära land. Finalerna seglas på söndagen från kl. 12 och framåt, om du vill heja fram vårt lag! Det är så fantastiskt roligt för vår klubb och för Malmö och Skåne att vi får vara värd för denna Allsvenskan regatta här i Malmö igen!

MSS Lag, deltävling 1 Malmö består av: Jacob Reuterskiöld, Martin Fridh, Ylva Hofvander-Trulsson, Per-Håkan Persson. Alla har mångårig erfarenheter från olika kappseglingssammanhang som SM, EM, VM i sina respektive båtklasser. 

Välkomna att heja fram vårt Malmö lag!

 

För mer information om Allsvenskan: HÄR

Foton: Daniel Stenholm

Skribent: Monica Persson

Medlem i MSS!?

Ansök här om att bli medlem!

MSS på Facebook

MSS så Sailarena

Stötta MSS via Gräsroten

 Official Suppliers for MSS:

Gransegel

Onwater

 

Lindströms

 

 

 ssf

 

 

 

 

Postadress:
Malmö Segel Sällskap - Segling
Bryggövägen 1
21612 Limhamn

Besöksadress:
Bryggövägen 1
21612 Limhamn

Kontakt:
Tel: +4640154448
E-post: This is a mailto link

Se all info